If I go

2014-07-29 | 21:34:08 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer


Tuesday

2014-07-29 | 14:11:29 | Kategori: My life | 0 kommentarer
En ledig dag, igår jobbade jag sista kvällen av min jobbhelg. Bara två dagar till sen ledig i tre dagar, ska bli så skönt! 

Dock inte så mycket vila idag, vaknade vid 7.30 och satte igång med att plocka undan här hemma, gick sedan iväg vid 9 för att handla lite. Hade ingen kattmat eller sköljmedel hemma och eftersom jag hade tvättid idag på förmiddagen. Fy så varmt det var att hålla på med det idag när det är så äckligt varmt. Speciellt att stå i torkrummet och hänga upp kläderna, haha, trodde nästan man duschade där! ;-) 

Nu är tvätten färdig, 5 maskiner senare. Skönt att ha det avklarat! Tänker inte missa en tvättid igen som jag gjorde för 3 veckor sen... Blir så mycket på en gång! 
Har tagit en lååång iskall dusch nu, så himla skönt! Hör att det börjar åska nu, kanske det blir lite luft så man kan andas, så himla kvavt ute. 

Ha en fin Tisdag! :-) 
A

Neon jungle

2014-07-27 | 10:12:44 | Kategori: Music | 0 kommentarer
Fool me - Neon jungle


http://open.spotify.com/track/1sxXkGBFlRfHx61VXiWZ6L

Exklusiv shopping, lyxar till det!

2014-07-26 | 18:26:25 | Kategori: Shopping | 11 kommentarer
Äntligen köpt ny soffa, nytt soffbord, min efterlängtade kristallkrona, orreforskaraff, vas och en dockningsstation. Det lönar sig att spara pengar när man hittar lite dyrare saker som man velat ha länge! ;-) 

Soffa från jysk, 4500 kr. Soffbord från Normann Copenhagen, 3500 kr. 


Kristallkrona från Jotex, 999 kr. 
Karaff från Orrefors, 999 kr. 
Vas från Hemtex, 199 krDockningsstation från Bose, 2399 kr. 


Det sista jag hade i huvudet

2014-07-26 | 00:15:25 | Kategori: Min pappa är dement | 0 kommentarer
Www.Unganhorig.se

Min berättelse om pappa som jag skrev för 1,5 år sen. Trodde aldrig läget skulle se ut som det gör idag. 


Pappa försvinner framför ögonen på mig

Han har alltid jobbat. Kvittar om han har haft världens förkylning, maginfluensa eller vad det nu kunde vara. När bilen inte fungerade tog han alla sorters förbindelser för att ta sig dit. Hände till och med att han cyklade till jobbet, cyklade 03.00 på morgonen och kom hem 20.00 på kvällen!

För något år sen började jag och mamma märka något som inte stod rätt till, men vi ignorerade det och tänkte inte mer på det. Efter ett tag insåg vi att det kanske inte var någonting man skulle ignorera. Men det sista jag hade i huvudet var Alzheimers sjukdom…

Jag har aldrig direkt haft någon bra relation till min pappa, han har ”bara varit min pappa”. Han har alltid varit den fräcka pappan dock. Det var alltid han som slängde ur sig de konstiga kommentarerna till mina kompisar och försökte vara rolig med sina dåliga skämt som ingen skrattade åt, förutom han själv. Han har alltid pratat mycket om jobbet och bilar. Alltid fixat sina egna bilar, minns inte att han någon gång lämnat in någon av alla vi har haft.

Nu är han två veckor på korttidsboende i månaden. Först var det bara 1 vecka och det fungerade bra i början, men efter ett tag märkte vi att 3 veckor hemma blev alldeles för mycket för mig och mamma. Det har fungerat bra till viss del, vi vill gå och besöka honom, men samtidigt inte. Det blir så tungt att behöva åka till ett demensboendet för att få träffa pappa. Så borde det väl inte vara?
När vi väl är där och ska gå hem blir han så fruktansvärt ledsen och börjar gråta. Sist kunde han knappt säga hej då utan han var full av gråt i halsen och bara kastade i sig maten som fanns framför honom…
Jag låter kanske som världens egoist som inte besöker min pappa, men jag träffar honom två veckor när han är hemma och hjälper mamma och ta hand om honom i den mån jag kan. Sen laddar jag upp med energi när han är där. Både jag och mamma hinner vila upp oss och ta nya tag tills han kommer hem.

Vi är 8 syskon i familjen, nästan alla har barn utom jag och min ena storebror. Runt 17 barnbarn finns det sammanlagt. Det finns de som är så pass små att han inte träffat dem eller att han inte kommer ihåg dem, men han kanske bara blandar ihop oss? Jag menar, vi är ändå 8 barn och 17 barnbarn… Kanske är det inte sjukdomen som gör det, det kanske bara blir så, eller?
Sådana tankar får jag i huvudet dagligen. Försöker hitta anledningar till att det han gör inte har med sjukdomen att göra. För min pappa finns där, ibland ser jag honom, ibland får jag höra hans skratt. Det skrattet han alltid fick när han och mamma satt en fredagskväll framför tv:n, drack vin och tittade på någon rolig film. Det gick inte att undgå, man blev glad och skrattade åt honom!

På senaste tiden har alla dessa skuldkänslor kommit upp på ytan, allt jag sagt och gjort till/mot honom under alla åren han varit frisk. Jag kunde bli irriterad på honom för ingenting, vara onödigt otrevlig och allmänt som en tonårstjej brukar vara, lite värre kanske. Nu när jag sitter för mig själv på bussen eller är ute och går kommer alla känslor som en sten i bröstet på mig. Alla tankar om att jag kanske varit världens jobbigaste dotter som tagit massa kraft från honom bara genom att lägga negativ energi på honom? Tänk så är jag en del till att han är sjuk? Även om jag vet långt inne i mig själv att det inte finns någon möjlighet att det skulle vara mitt fel, så finns det ändå där. Varför sitter jag och tvekar när jag skriver om jag nu är säker på att det inte är mitt fel?!
Jag försöker fokusera på det positiva så mycket det går, även om det är fruktansvärt jobbigt att inte ha någon att prata med. Jag har sagt till mig själv många gånger att jag ska gå till en psykolog och prata av mig om allt, men vad ska han/hon göra? Jag vill inte gå dit och gråta varje gång, veta det innan jag går dit att det kommer bli så. Men samtidigt är det kanske vad jag behöver för att hitta styrka till att hjälpa pappa på det sättet han behöver?
Vi är som sagt en hel del syskon men vi har inte den relationen till varandra att vi kan prata om allt. Hade vi bara satt oss ner och tagit tag i allt hade det inte varit några problem, bara det att vi inte gör det..

Jag har några nära vänner, vissa närmre än andra och visst jag kan prata med dem om det. Men de förstår inte på det sättet jag hade velat, men hur skulle dem kunna göra det? Dem vet nästan lika lite som mig om allting. Men jag vill ändå banka in det i dem, att de ska veta allting, att de ska hjälpa mig. Sen tänker jag efter och ser mig som världens mest elaka person som ens har dem tankarna om mina vänner? Jag kan inte tvinga dem till att hjälpa mig, jag vet att dem finns där om jag behöver prata. Men jag får inga svar, jag vill ha svar. Jag vill ha svar på varför just MIN pappa blivit sjuk, varför just MIN pappa kommer försvinna inom en snar framtid, varför MIN pappa inte får vara den personen han alltid varit. Även om vi inte haft en jättebra relation är det ändå min pappa och jag älskar honom.
Jag är 21 år gammal, borde inte mina barn få träffa sin morfar? Vem ska gå med mig nedför altaret när jag gifter mig? Jag fasar för den dagen när han är borta, även om hans hjärta slår, finns han inte där. Personligheten, humorn, talet, rörelserna är inte min pappa. Men man ska glädjas åt nuet sägs det, varför kan jag inte det? Jag har svårt att se det positiva även om jag försöker.

Jag har aldrig förstått uttrycket av att en demenssjukdom är en anhörigsjukdom, förrän jag fått uppleva det själv. Det känns som hela familjen har drabbats, det känns inte som en person är sjuk. Jag hoppas över hela mitt hjärta att pappa inte är medveten om vad som händer i dagens läge, om hur sjuk han är och vad han har framför sig. Vill inte att han ska gå och må dåligt över det, jag vill och hoppas att han kämpar, att han kämpar mot denna hemska sjukdom som har drabbat honom och hela vår familj. Det finns så mycket jag skulle vilja göra. Jag vill att min pappa ska bli frisk, att allting ska bli som det alltid varit, att mamma ska få leva med den mannen hon gifte sig med. De firade deras 47 åriga förlovningsdag nyligen utan att han ens visste det, han som oftast hade koll på sådant.
Men mest av allt så jag vill hitta ett bot mot Alzheimers sjukdom! Tänk så lätt allt hade blivit då, min pappa hade blivit frisk och framtiden hade varit ljus. ”Tänk om”, de två orden som cirkulerar i mitt huvudet dygnet runt.

Angelica Andersson, född 1991.


Älskade Hanna.

2014-07-26 | 00:01:37 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer
Går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig. Du gör så mycket för mig! Får mig på andra tankar när jag egentligen vill gråta, du får mig att skratta och uppskatta livet. 
Du är bäst!Fega människa

2014-07-24 | 17:58:44 | Kategori: Min pappa är dement | 2 kommentarer
Har haft en väldigt bra dag på jobb faktiskt, jobbat med Maria hela dagen och haft hur roligt som helst. Dessutom slutade jag 13.30 idag istället för 16 som jag alltid gör annars, för jag hade bytat med en kollega som ville ha min kväll idag istället. Jag satt och lyssnade på musik på bussen hem som vanligt, blev trött och slumrade till då och då. 

Helt plötsligt när jag kommer av bussen känner jag världens tryck över bröstet, blir yr och extremt illamående.
Sen blev jag ledsen, det bara kom över mig. Jag började tänka en massa på pappa, mer än vanligt. Tusen minnen, tankar flög runt i mitt huvud. Jag gick så fort jag bara kunde så jag skulle komma hem så fort som möjligt. Tårarna började komma och jag ville bara under ett täcke, glömma bort allt och alla och bara va. 
Jag fick upp en massa fina minnen först, men även synen från kvällen/natten då pappa gick bort och jag gick in i rummet och fick se honom ligga där, borta från livet.

Anledningen till detta inlägget är bla för jag fått anonyma kommentarer här på bloggen, inget ovanligt att folk inte vågar stå för vad dem säger, det är heller inte svårt att räkna ut vem det är som skrivit dem. 
Tydligen enligt anonym: "man kan inte bara komma över sorg sådär. Du skrattar och har dig hur mycket som helst. Så ledsen är du nog inte."

"Du vill bara ha sympati, bryr dig inte om andra.. Nu har du fått den uppmärksamheten du ville ha."

"Du hör aldrig av dig till mig men du förväntar dig att jag ska bry mig för det är mer synd om dig."

Bara för jag inte visar öppet 24/7 att jag är ledsen så betyder det inte att man inte bryr sig. Dessutom känner jag inget behov av att prata med folk om pappas bortgång, som inte bryr sig, eller som kan skriva dessa kommentarer. 
Jag har de vännerna jag litar på och D. Det räcker, jag vet att dem finns där utan att döma mig. 


Jag älskar min pappa mest av allt, saknar honom varje minut av varje dag. Sålänge jag vet det inombords så kvittar resten. 


Need

2014-07-22 | 21:56:09 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer
Oh, won't you stay with me?
Cause you're all I need


Tomhet

2014-07-21 | 16:15:00 | Kategori: Min pappa är dement | 0 kommentarer


Flotte, vin och underbart sällskap

2014-07-20 | 21:19:13 | Kategori: Pictures | 2 kommentarer
I Fredags blev det utgång med några från jobbet, hade en riktigt trevlig kväll!
Först möttes vi upp vid Gustav Adolfs torg, sen gick vi ner mot kanalen och åkte på flottebåten där. Var verkligen hur mysigt som helst, god mat, god dryck och härligt sällskap. Hade fantastiskt väder också! :-) 

Senare på kvällen gick vi ut och dansade, var evigheter sen sist kändes det som! Vi var ju ett härligt gäng så det blev en toppenkväll! :-) 
Miss you

2014-07-19 | 22:50:11 | Kategori: Min pappa är dement | 0 kommentarer

Åh vad jag saknar dig.. Snälla kom tillbaka igen. 


Gucci

2014-07-19 | 03:51:10 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer


Determined by you

2014-07-18 | 12:56:40 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer


Jag har bestämt mig

2014-07-17 | 16:53:27 | Kategori: Min pappa är dement | 0 kommentarer
Sjöbo marknad, Tors-fre, men ingenting för mig detta året. Jag sa tidigt i år att jag skulle gå med pappa på dagen så han kunde få njuta av marknaden fast han var dement. Hade redan bestämt mig. Mamma och pappa har gått på marknaden i över 30 år så varför skulle han inte få fortsätta bara för han var sjuk? En självklarhet för mig. 
Men nu blir det bara jobbigt när jag tänker på hur kul han hade tyckt det varit att få gå där nere. 
Jag spenderade min förmiddag med att följa med mamma till Lund C så hon kom på tåget. Hon är hos min bror nu i Östansjö. Skönt för henne att komma iväg, det behövde hon ockå. Jobbigt för henne också allt detta, en liten marknad kan ge mycket minne. 

Saknar pappa hela tiden, tänker på honom hela tiden. Hade lite egentid idag efter jag lämnat mamma, jag åkte till Nova Lund och shoppade lite, var skönt att bara göra något för sig själv.
Inte behöva anpassa sig efter någon annan eller så heller.

Hoppas du har det bra pappa, du finns alltid i mitt hjärta. Älskar dig. Minisemester

2014-07-16 | 14:10:36 | Kategori: My life | 0 kommentarer
Efter 8 arbetsdagar är jag äntligen ledig, dessutom långledig då jag tog semester tors-fre denna veckan, så jag är ledig tom söndag! Så härligt! 
Räknade ner timmarna igår kväll men det var skönt för det blev en lugn kväll på jobb, alltid trevligt med en lugn avslutning innan man går på lite "semester"! :-) 
Den 10 Aug går jag på semester i 3 veckor, ska bli så skönt! Får räkna ner dagarna tills dess efter denna ledigheten. 

Mamma kommer till mig idag och stannar över natten eftersom hon ska åka till min bror i Östansjö, imorgon. Ska följa med henne så hon kommer på rätt tåg osv, inte direkt ofta hon åker tåg. ;-) Sen tänkte jag ta en runda på stan och se om jag hittar något att ha på fredag då jag ska ut med några från jobbet. En liten överraskning för en av oss som ska med så kan inte avslöja något här. ;-) 
Vill i alla fall hitta något nytt att ha, så känner jag alltid, av någon anledning! Det är ju såklart kul att ha något nytt om man ska ut! ;-) 

Har hunnit med att färga mitt hår idag, tänkte gå och handla lite senare och gå en runda, sen ta en dusch! Får se vad vi hittar på för mat ikväll. 
Ha en bra tisdag!

A

Heartshaped

2014-07-15 | 18:14:04 | Kategori: Pictures | 0 kommentarerAvanti

2014-07-14 | 18:11:42 | Kategori: Pictures | 1 kommentarer
Jag och mamma tänkte unna oss en middag ute igår, vilket vi gjorde, vi åt i Sjöbo på Avanti. Dock väldigt salt allting på tallriken och köttet var inte alls så bra.. Mamma var dock nöjd med sin lax. Tur någon var nöjd! ;-) 

Tror dock det är sista gången jag äter där, är 3 gången jag blivit besviken. Så tråkigt att lägga pengar på sådan mat. Favorittröja som minne

2014-07-12 | 08:24:03 | Kategori: Min pappa är dement | 1 kommentarer
Var hemma hos mamma igår och hjälpte henne, hittade en massa gamla foton. Bla detta på pappa när han var ung, på hans konfirmation. Himla fin bild.

Fick även med mig en av hans favorittröjor hem, mycket tankar kom upp i huvudet bara av en tröja, tyckte det var lite läskigt men några bra minnen kom faktist upp, som vägde bort lite av allt det negativa som jag tänkt hela tiden, även om jag blev ledsen, såklart. Har en stor nalle i sängen så den fick bli klädd i tröjan. :) 

Finaste pappaCykeltur och picknick

2014-07-12 | 06:18:35 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer

I Torsdags så bestämde jag och Hanna oss för att ha en picknick, så efter vi jobbat cyklade vi först till systemet för lite vin sedan till Ica för att handla lite sallad. Hade underbart väder så var hur skönt som helst att cykla! 
Det blev att vi cyklade till Sövde och satte oss där, hade sol hela kvällen och väldigt varmt, skönt! En underbar kväll som vanligt med Hanna, massvis med skratt! :-) 

Tror vi cyklade hem runt 23.30, tog såklart lite längre tid på hemvägen. ;-)
Det var skönt att komma iväg på något man inte gjort på länge dessutom, kom på helt andra tankar! 

Jobb jobb jobb

2014-07-09 | 13:24:09 | Kategori: My life | 0 kommentarer
Fy vad varmt det är att jobba i denna värmen.. Jobb till 16 sen väntar en extremt lång kall dusch när jag kommer hem. Man blir helt slut i huvudet också... Är faktiskt ingen fan av sommaren, vilket folk tycker är konstigt men att svettas tom när man inte har kläder på sig är fan inte kul, haha! 
Jobb till 16 imorgon också sen är jag ledig, ska bli så skönt!! :-) 

Njut av er onsdag, så hörs vi senare. 

A

Inte föralltid

2014-07-08 | 10:19:19 | Kategori: Min pappa är dement | 0 kommentarer


Vänjer sig direkt

2014-07-07 | 06:03:21 | Kategori: My life | 0 kommentarer
Måndag morgon och det är dags för jobb igen. Kändes lite konstigt att inte vakna upp bredvid D och även att vakna på hotellet. Tänk så fort man vänjer sig vid saker! 
Hoppas det blir en bra dag på jobbet i alla fall, kommer vara extremt varmt att jobba då det ska bli ca 27 grader idag om man ska lyssna på SMHI! :-) 

Ha en fin dag.
A

Weekend, Köpenhamn, årsdag.

2014-07-06 | 18:17:20 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer
Hemma igen efter en helt fantastisk helg i Köpenhamn med mitt hjärta. Har verkligen varit otroligt skönt att komma iväg lite. Vi njöt verkligen till tusen! Jag var lite dålig fortfarande i fredags, var ju sjuk tre dagar innan och kände fortfarande av magen när vi kom fram i Fredags. Men jag vilade lite sen kändes det bättre. 

Vi kom till hotellet ungefär vid 13.00, checkade in och lämnade våra saker. Packade upp lite och så, sedan begav vi oss ner i stan. Tog en härlig promenad, handlade lite och satte oss sedan på Hard rock café och åt varsin hamburgare och tog en drink, extremt gott! 
Sen blev det fotboll och lite god dricka på kvällen. Tog en promenad längst Ströget också på kvällen, lite svalare och skönare att gå där. Hur mysigt som helst var det! :-)

Igår, Lördag, så begav vi oss till tivolit, började med att äta på ett jättefint ställe, Nimb. Lyxhotell som hade servering på baksidan, med otroliga fontäner och jättefin utsikt! Vädret var perfekt, väldigt varmt och soligt! :-) Åkte några karuseller, där tom mitt hjärta blev lite åksjuk. Vi fram till att han var lite klen och han fick dricka lite juice och vila innan han var på topp igen. ;-) Köpte även foton från två av karusellerna, kan lägga upp bild på sem imorgon. :-) Efter tivolit gick vi en promenad runt i Köpenhamn sen hem till hotellet igen, där vi vilade lite, tittade på fotboll, tog ett bad, drack lite vin osv. 
Vid 22 gick vi ut för att äta middag, blev en restaurang som låg ganska nära vårt hotell, vilket var perfekt! D beställde en otroligt god pastarätt och jag tog en lite lyxigare pizza, så gott! :-) Självklart fick det bli en promenad efteråt för att smälta maten och sedan hem till hotellet för att se fotbollen innan vi somnade. 

Idag tog vi det bara lugnt, sov till ca 9.30, gick ner och åt frukost. Njöt av sista morgonen av våran weekend. Så vi låg i rummet sen tills vi skulle checka ut, pratade och vilade. Får passa på att njuta av varandras sällskap nu innan D åker till Bosnien i 1 månad. 

Vi har 2,5 år tillsammans idag också, kunde inte firats på ett bättre sätt än denna helgen! :-) Är så himla lycklig tillsammans med D, trodde inte man kunde älska en annan människa som jag älskar honom. Så underbart när man känner att det verkligen är rätt.

Hoppas att ni har haft en bra helg ni också, imorgon är det dags för jobb igen, hade gärna stannat kvar i Köpenhamn några dagar till dock. ;-) 

/ A
Something good

2014-07-04 | 08:41:31 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer
Vad skulle jag gjort utan dig. Finns där alltid för mig, finaste och bästa. ❤️


Wish you were here

2014-07-04 | 00:34:50 | Kategori: Min pappa är dement | 0 kommentarer
If love alone could have saved you,
you never would have died.
A heart of gold stopped beating,
two twinkling eyes closed to rest.
God broke our hearts to prove he only took the best, never a day goes by that you're not in my heart and my soul.
Du förtjänar bättre

2014-07-03 | 11:33:47 | Kategori: Min pappa är dement | 0 kommentarer
Ser din tomma blick framför mig hela tiden. Ser ditt ansikte när du kämpade för att andas, framför mig. 
Ser din kamp för att försöka öppna ögonen när vi pratade med dig och sa hejdå innan vi gick för att låta dig vila.

Jag längtar tills den dagen då jag kan se allting på ett annorlunda sätt. Då jag kan titta tillbaka på dig och ditt liv tillsammans med din familj med ett leende. För just nu gör det bara ont, varje tanke gör ont och varje andetag. 
Är så himla ledsen, arg och besviken för att du tagits ifrån oss. 

Men på ett sätt är jag glad att du slipper se hur många som backar undan från dina barn, folk i deras omgivning som sa att du betydde så mycket för dem men nu när du är borta så bryr de inte sig om dig eller oss längre. 
Du förtjänar bättre än det, så för din och min skull lägger jag energin på människor som jag verkligen vet brydde och bryr sig om dig fortfarande. 

Älskar dig, hoppas du har det bra pappa.Tredje gången gillt

2014-07-03 | 10:23:57 | Kategori: My life | 0 kommentarer
När man ligger hemma och är sjuk så finns det nästan inget annat att göra än titta på serier eller filmer. 
Igår hann jag med x antal säsonger av Big Bang theory, började om från början. Idag kör jag på en av mina favoritfilmer, Lone survivor. Extremt bra krigsfilm, har alltid älskat sådana filmer men denna är verkligen extra bra. 
Har sett den två gånger innan, så blev tredje gången gillt idag.

Här har ni trailern:

http://youtu.be/yoLFk4JK_RM


Måste kurera mig idag så jag är pigg inför vår weekend i Köpenhamn, vi åker ju imorgon förmiddag/lunch. Ska inte göra någonting alls idag, förutom att äta med Hanna hemma hos henne eller här. Har ju knappt fått någon mat i mig men måste försöka. 

Ha en fin Torsdag. 
A

New favorite, Michael Kors.

2014-07-03 | 09:27:07 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer
Införskaffade en ny favorit för några veckor sedan, ett mobilfodral från Michael Kors. Mitt andra höll på att falla sönder och korten åkte ur facken lite då och då, så jag kände att det var dags för en ny. Hittade denna och fastnade direkt, köpte den på Apples hemsida. Värd varenda krona! 

Sleepy

2014-07-02 | 23:51:14 | Kategori: My life | 0 kommentarer
Hoppas på en bättre natt inatt, och att jag kan få lite sömn. Fortfarande helt slut trots att jag sovit nästan hela dagen.. 

Ha en fin morgondag!

A

Sjuk

2014-07-02 | 02:51:35 | Kategori: My life | 0 kommentarer
Usch! Har känt mig konstig i magen hela dagen nästan, och mått extremt illa hela eftermiddagen, även kräkt två gånger (tack för infon jag vet), väldigt ont i magen och värsta huvudvärken. Ingen aning vad detta är nu? 
Får ingen sömn heller inatt, kroppen vägrar slappna av. Kanske pga illamåendet vem vet... Får försöka få i mig vätska så jag blir lite piggare iaf och sätta igång någon serie på min Ipad sen hoppas jag att jag somnar till slut. 

Hoppas ni får en bättre start på eran Onsdag. 

 A

Vår sista dans

2014-07-01 | 20:40:46 | Kategori: Min pappa är dement | 0 kommentarer
Vet inte när man kommer vänja sig vid tomheten. Då man inser att man inte har en pappa vid sin sida. Mitt hjärta är så tomt. 

Vill bara ha dig tillbaka, allting är hemskt utan dig. Kan inte släppa dig från ur mina tankar, undrar hur du har det och vad du gör. Jag vill hålla din hand en sista gång, och se dina ögon öppnas, så som jag önskade när jag satt bredvid dig och väntade på att du skulle vakna igen. 
Jag har denna bilden inristad i mitt minne, kan inte släppa taget, kommer aldrig göra det. Jag önskar att du hade fått leva livet som du var förtjänad till att ha tillsammans med mamma. 
Du som kämpade mer än någon annan, varför skulle du få lämna dina barn och din fru som älskar dig mer än allt annat? 

Snälla kom tillbaka. 


#8fact

2014-07-01 | 06:55:47 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus